Define

Om tot een Sterk Presterende Organisatie te komen is het belangrijk om goed inzicht te hebben in vorm en richting van de toekomstige organisatie en de ambitie die men daarmee wenst te verwezenlijken.

Of het nu gaat om een groeistrategie in een bestaande markt, het betreden van een nieuwe markt, het optimaliseren van de huidige operatie of het opzetten van een geheel nieuwe business-unit.

Er zijn waarschijnlijk wel 20 knoppen waaraan gedraaid kan worden om een organisatie te verbeteren, maar het is essentieel om samen met onze klanten die drie of vier knoppen te vinden die werkelijk het verschil naar succes maken. Daarna is het essentieel de focus te leggen op deze "succesfactoren".

DEFINE richt zich op het identificeren van deze essentiele succesfactoren. Daarnaast wordt in kaart gebracht wat de (technologische) ontwikkelingen en trends zijn in de betreffende markt. Op basis van deze twee inzichtsvelden (welke mogelijkheden zijn er en wat heeft een bedrijf tot zijn beschikking om hieraan invulling te geven) wordt  gezamenlijk een eenduidige keuze gemaakt over richting en vorm van het groeipad naar een Sterk Presterende Organisatie. De kosten en opbrengsten van de gemaakte keuze worden op grond hiervan in kaart gebracht.

 


   Expertise gebieden Define Design Deliver Member of:
 


technology      design
Copyright 2007 - 2012 Resulture BV. Alle rechten voorbehouden