Onze Dienstverlening - ICT

Programma van eisen

Het programma van eisen (PvE) legt het gewenste eindresultaat staat vast in de vorm van eisen en randvoor¬waar-den. Het PvE is daarmee de opdrachtomschrijving voor de selectiefase. Het PvE moet een leesbaar verhaal zijn waarin de opdrachtgever en gebruikers zich herken¬nen, inspirerend zijn voor leveranciers en concreet en eenduidig om interpretatieverschil te voorkomen.

Wat kunt u van ons verwachten:
Door de juiste vragen te stellen helpen RESULTURE® u om de juiste behoeften boven tafel te krijgen. Zo ontstaat er een overzicht van eisen en wensen en worden blinde vlekken zichtbaar gemaakt

Onze referenties:
Reggefiber, Glashart, KPN, NykampNyboer
 


Selectie en Implementatie 

Een goede voorbereiding is het halve werk. Een oud gezegde dat maar al te waar is bij pakketselecties en -implementaties. Wij hebben de afgelopen jaren uitgebreid ervaring opgedaan met succesvolle pakketselecties en -implementatietrajecten. Op basis van deze ervaring hebben wij hiervoor een framework ontwikkeld.

Wat kunt u van ons verwachten:
RESULTURE® begeleidt u bij het selecteren en implementeren van (software)oplossingen. Bij de selectie hebben wij een onafhankelijke, sturende rol. Op basis van het opgestelde programma van eisen wordt gericht een keuze gemaakt uit de verkrijgbare softwareoplossingen, tegen de beste voorwaarden. Tot slot begeleiden we u uiteraard ook tijdens de implementatie.

Onze referenties:
Reggefiber, Glashart, Ziggo, ABN AMRO bankFunctioneel en Technisch ontwerp

Functionele eisen en wensen bepalen de inrichting van applicaties binnen organisaties Hierbij valt ook te denken aan service niveaus, eisen aan beheer en eisen op het gebied van beschikbaarheid, betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid.

Wat kunt u van ons verwachten:
RESULTURE® helpt u al deze eisen vast te leggen in een functioneel ontwerp. Vervolgens wordt een technisch ontwerp gemaakt waarin de technische specificaties t.b.v. de realisatie worden vastgelegd.

Onze referenties:
Reggefiber, Glashart

 


   Expertise gebieden Define Design Deliver Member of:
 


technology      design
Copyright 2007 - 2012 Resulture BV. Alle rechten voorbehouden