NykampNyboer

De Organisatie
De invloed van de huisstijl op het imago, naamsbekendheid, merkvoorkeur en de reputatie is aanzienlijk: ze vertelt het verhaal, laat zien wat de waarden zijn, zorgt voor herkenbaarheid. Dat doet de huisstijl door de manier waarop ze ontworpen is, maar ook door hoe dat ontwerp in de praktijk getoond wordt en waar. Dát is visual identity management, het zodanig organiseren en beheren van uw huisstijl dat uw merk of organisatie er altijd goed uitziet.

De Vraag
Van een bestaande klant kwam de vraag voor het rebranden van haar omvangrijke wagenpark. Aangezien de medewerkers van NykampNyboer volledig bezet waren en er toch snel en adequaat gereageerd diende te worden op de klantvraag, werd RESULTURE® gevraagd in een kort tijdsbestek te ondersteunen bij het uitwerken van een concreet rebrandings-voorstel en het uitonderhandelen hiervan met de klant.

De Oplossing
RESULTURE® heeft per direct deze vraag ter hand genomen en is binnen zeer korte tijd gezamenlijk tot een concreet, uitgewerkt voorstel gekomen (DESIGN). Onderdeel van dit plan was de integrale opname in de planning en activiteiten van een groep toeleveranciers, als belangrijk fundament voor de uiteindelijke projectuitvoering. Dit voorstel is direct daarop volgend met de klant uitonderhandeld (DELIVER).

 

 

 

 

 

 

  

 


   Expertise gebieden Define Design Deliver Member of:
 


technology      design
Copyright 2007 - 2012 Resulture BV. Alle rechten voorbehouden