Ons adviesbureau

 

"Ons bureau zit vol inspirerende en eigenwijze
individuen die allen dezelfde passie delen: succes creëren. Ingewikkelde vraagstukken omzetten in werkbare oplossingen.

Door ons brede werkterrein en onze brede expertise kunnen opdrachtgevers ons inschakelen voor uiteenlopende opdrachten. En zijn we in staat om met multidisciplinaire teams alle aspecten van een vraagstuk aan te pakken.

Ons werkgebied is per definitie een activiteit door en voor mensen. Een activiteit gericht op concrete resultaten. Resultaten die wij samen met onze klanten keer op keer op een effectieve wijze laten ontstaan. Resultaten en een manier van doen die aan de basis staan van onze klanttevredenheid.


Dennis Steur

directeur Resulture

Resulture is een onafhankelijk organisatieadviesbureau dat zich richt op de Nederlandse markt. Wij verrassen onze opdrachtgevers in de publieke en private sector met slimme en nieuwe inzichten. We ontwikkelen deze en maken ze toepasbaar. Dit door innovatie te koppelen aan creativiteit. Steeds opnieuw. Klanten kiezen voor Resulture omdat onze adviezen hen op een voorsprong zetten.


Resulture heeft zowel vergaande inhoudelijke als technische / organisatorische kennis van het zorg- en welzijns werkgebied. Daarnaast beschikt Resulture over een groot relatienetwerk. Enerzijds loopt dat van private organisaties tot aan non-private organisaties en branche-organisaties. Anderzijds loopt dit aan de technische zijde van techniekleveranciers tot en met system integrators.


Dit uitgebreide relatienetwerk gekoppeld aan onze professionele deskundigheid betreffende organisatorisch / bedrijfskundige vraagstukken, betekent dat wij een gedegen ondersteuning kunnen bieden vanaf visievorming tot en met implementatie van eenmaal gekozen oplossingsrichtingen.

Onze aanpak is gebaseerd op onze expertise gebieden in advies en technologie, gericht op het helpen van onze klanten, zodat zij optimaal in staat zijn duurzaam waarde te creëren voor hun klanten en aandeelhouders.

Onze kennis en kunde zetten we in voor het identificeren van nieuwe business kansen en technologische trends en het realiseren van bruikbare oplossingen waardoor onze klanten in staat zijn tot het:

  • Het betreden van nieuwe markten
  • Verhogen van het rendement in bestaande markten
  • Verbeteren van de operationele prestaties
  • Meer efficiënt en effectief leveren van diensten en producten aan hun klanten

Hiertoe brengen wij bedrijfseconomische en technische disciplines samen in ons team. Vanuit deze achtergrond hebben wij diepgaande ervaring in het realiseren van omvangrijke multidisciplinaire projecten op het gebied van bedrijfsanalyse, business modelling, kennismanagement, business-intelligence, ICT, infratechniek, productie, logistiek en huisstijl.

Met deze ervaring voorzien wij onze opdrachtgevers van hoogwaardige kennis en capaciteit op het gebied van organisatiekunde en implementatie-management. Essentie van ons succes daarbij is onze gelijktijdige benadering vanuit de organisatorische- én de technisch inhoudelijke kant. Daarnaast is onze denkwijze en aanpak end-to-end, gericht op een bruikbaar en werkend eindresultaat.

 

 

 

 


   Expertise gebieden Define Design Deliver Member of:
 


technology      design
Copyright 2007 - 2012 Resulture BV. Alle rechten voorbehouden