Onze Dienstverlening - Processen

Business Process Management

Om te kunnen overleven, moeten organisaties klantgericht, efficiënt en snel zijn. Business Process Management is dé methode om dat doel te bereiken.

Wat kunt u van ons verwachten:
RESULTURE® definieert en analyseert de processen binnen uw organisatie en de personen die daarbij betrokken zijn. De focus ligt niet alleen op het primaire proces, maar ook op verkoop, marketing, communicatie en de administratieve organisatie. Dat leidt uiteindelijk tot voorstellen om de processen waar nodig te optimaliseren (voor bijvoorbeeld een ISO 9001 certificering). We werken hierbij intensief met uw organisatie door middel van workshops en interviews. Waardoor een hoge betrokkenheid en draagvlak voor verbeteringen ontstaat.

Onze referenties:
Reggefiber, Glashart, Cogas, ABN AMRO bank, ZiggoWorkflowmanagement

Afdelingen binnen organisaties werken vaak als eilanden in een zee van informatie, processen en afspraken. Mogelijkheden voor een efficiënte, effectieve en bedrijfsbrede samenwerking worden hierdoor beperkt. Processen lopen niet altijd zoals vooraf gepland. Er wordt te laat, niet juist of niet gereageerd. Om dit te voorkomen wilt u overzicht hebben over uw processen. Met workflowmanagement werkt u efficiënter en productiever.

Wat kunt u van ons verwachten:
RESULTURE® helpt u uw processen en procedures te structuren, te optimaliseren en vast te leggen zodat dit de onderlinge samenwerking binnen uw organisatie, ook over afdelingen heen, bevordert. Rapportages zijn hierdoor sneller te maken, zodat u tijdig ziet waar u moet bijsturen. Ook kunnen wij u ondersteunen met het implementeren van workflowmanagement applicaties.

Onze referenties:
Reggefiber, Glashart

 


   Expertise gebieden Define Design Deliver Member of:
 


technology      design
Copyright 2007 - 2012 Resulture BV. Alle rechten voorbehouden